Rudskoga Ungdomsgård 2019


I Rudskoga bygdegård finns vår ungdomsgård, som har öppet måndagar och torsdagar mellan 18-21. Hit är alla ungdomar från årskurs 6 och äldre välkomna! Rudskoga Ungdomsgård slog upp portarna i maj 2011, efter att ha fått startbidrag på nästan 150.000 från EU-projektet Leader. Vi får i dagens läge 20.000 kr per år från Kristinehamns kommun för att täcka löpande utgifter, material, kostnader för arrangemang och utflykter. Vi är ett 15-tal ledare som turas om att vara ledare, och vi är alltid två åt gången. Ungdomsgården bedrivs som en undergrupp till Rudskoga Bygdegårdsförening med separat konto. Vi handlar såklart varorna till kiosken i vår lokala Handlarn -affär.

I Ungdomsgården kan man spela spel, pyssla, spela pingis, tv-spel, biljard, airhockey och bordtennis eller bara chilla. Under varje termin hittar vi på lite olika evenemang, bland annat har vi anordnat LAN, tacokväll, halloweenkväll, tjejkväll, bio, pizzakväll m.m. Varje år anordnar vi någon resa, och det är ungdomarna själva som bestämmer vad vi ska hitta på.

Alla är välkomna till Ungdomsgården och det är bara roligt om det kommer folk från andra bygder!

När man har provat att vara i Ungdomsgården ett par gånger, och om man vill fortsätta att komma dit, ska man skaffa ett medlemskort. Det behöver man göra för täckas av försäkringen i bygdegården, och därför att man får rabatterade priser vid resor och utflykter. Man löser medlemskortet genom att bli medlem i Rudskoga Bygdegårdsförening. Det kostar 100:- per person och år, men om hela familjen vill bli medlem i bygdegårdsföreningen kostar det 150:- per familj och år. Medlemskort kan köpas i kiosken på Ungdomsgården.

Ungdomsgården Öppettider:

Tisdagar & Torsdagar

 18.00-21.00


Kontakt
Telefonnummer till Bygdegården:
0551-60102
 

Kontaktperson:
Annelie Recenius
070-6052018


Hitta hit
Rudskoga Bygdegård
Södra Upplanda
68196 Kristinehamn

VÅR KALENDER
Förutom våra ordinarie öppettider och kvällar så är några kvällar temakvällar där vi hittar på något speciellt, kika in vad som händer i höst, ps,kan tillkomma fler temakvällar.
vi kan bara lägga till ifram för calandar